Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att frivilligt ge upp något


När ingen längtan plågar dig


En fest, någon annanstans,
lämnar så omedvetet
men inte desto mindre välkommet
ett andrum

Det hörs intet av den
Du skulle ha varit med
men dina fötter
drog åt ett annat håll

Festen, tänker du efter en stund
Vilken fest?!
Nästan ilsket
kastar du en stenbumling
i havet

fnyser

Allt som är annanstans
verkar plötsligt
så ovidkommande.



25/6 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-26 22:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tankegivande skrivelse!
Att längta som barnet
Kanske är det det som
är meningen med livet
och ej att hela tiden
försöka uppfylla
den?

2021-06-27

  SatansSon VIP
det är också ovidkommande det som sker bortom då man inte är med själv.
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP