Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag igång igen...

Linné berättar för fromma
hur de då blev till, ja var blomma...
Församling skrek till
efter så´nt "kille kill"...
Han direkt hem bara kan lomma... .. .





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-06-27 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt