Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sätt och vis

Vem är jag att säga
hur mitt liv är
det knappast mig bär
utan hjärtat meja

Inte ska jag väja
när din åsikt är här
inte plocka den isär
utan på den heja

Ja, du är trots allt rättvis
även när jag gråter
även när jag ber

Och orkar ej mer
du hör ju hur det låter
och är ju rätt vis




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-27 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP