Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublikation efter titelbyte. Min dikt publicerades häromveckan i Norra Halland, Kungsbackas största tidning.


Corona

I en sorts tilltagande fysisk dvala

blev vi alltmera digitala

fångade av virusmakt

längtande till kramkontakt

kan dröja länge än har Tegnell sagt!

 

 




Fri vers (Fri form) av limerick
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-27 15:36



Bookmark and Share


  aol
Underbart sammanfattad känsla som vi bär inom oss
2021-07-31

  Gunnel Eriksson VIP
Välformulerad analys.
2021-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
Grattis till publiceringen.
2021-06-28

  lodjuret/seglare VIP
Härligt läsbar skrivelse.
Men, menar du att det finns tidningar fortfarande?
Sedan ungefär femtio år eller så, enligt far, det talats om har, något som fått namnet 'tidningsdöden' och mest har drabbat serier, det vill säga tidningar av viss återkommande form...
2021-06-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
D vala ligga i
V alet kan ju bli tji
A tt va´stilla
L ätt följ bi lilla
A tt ta in energi


2021-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Det kan bli kärnvapenkrig innan.
Det vore väl något!!
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick