Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt bara dör

Peps dog nyss

Jerry Williams är död

Killarna i Spotnicks är döda

Alla bara dör

Kanske även "domen över död man"
snart "dör som en stormvind i öknen bort"

Världen bleknar och dör




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-27 17:59



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Alltings förgänglighet klingar vemod i mitt bröst!
2021-07-25

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja det är många som är döda... vi som lever är en liten minoritet i jämförelse. Kanske är det som Bodil Malmsten skrev, att vi som lever bara är döda på semester. En sorts sommargäster...
2021-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Peps???
Det visste jag inte.
Såg honom live 1976 och 1988.

2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP