Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokus

Viljan

fångar drömmen

men sömnen följer inte med.

 

Trött

men

har så mycket

att göra

VAR ÄR TIDEN??????

BEHÖVER TIDEN........

 

Allt flyter samman

allt blir

här och nu

men orken har sagt godnatt

kroppen har bestämt den ska vila.

 

Fokus

så allt blir gjort.

Bygger upp energi

stannar och andas

nu blir planeringen gjord.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-27 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson