Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar alltid plus

På tåget bråkade så Gus...
Föstes snabbt av då via en sluss!
Kom han vidare...
Han? En van glidare...
Han steg ju bara på nästa buss...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-27 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt