Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


883.***THE LORD HAS WALKED OUT***8

solnedgångsljus
*SO PEACEFUL*
mitt i sommaren...

lind...bakom fönstret
*I FEEL STIFLED!*
prasslar klibbigt
med humlor...

beruUusar inte bara
natt,bin och getingar
med honungs dofter...

***
en brud
GALAXY BRAIN
=
SLEEPWALK
brudgummen

allt och alla
I ETT

***
oförmögen att dölja
*I NEED TO BE IN LOVE!*
med uppriktigt ljus...

...nervöst...
"GIVE ME
essens
A BREAK!"

darrar...öppet...
med explosion...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-28 07:23



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Coolt sätt att skriva, fragmentiserat. Gillar.
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP