Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting större

 

 

Universum är ett tillstånd

varur  människorna skapades

ett Universum i ständig förändring

människan en mikroskopisk del

av något som ej kan överskådas




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-28 09:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant
2021-07-02

  Bodingen VIP
Vi gör varken från eller till i det stora hela.
2021-07-01

  bohemen VIP
Universum är ofattbar för oss människor. Vi kan aldrig fatta det...
2021-06-29

    Lena Staaf VIP
Rymden har utforskats men med hela universum är det svårare. Tanken svindlar!
2021-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Intressanta tankegångar att fundera över. Kommer någon någonsin att lösa universums gåta?
2021-06-28

  överlevaren VIP
Klokord!
2021-06-28

  Kajan VIP
Tycker om ”Universum är ett tillstånd”.. Något vi ej till fullo förmår förstå, det plågar mången vetenskapsman, inspirerar den kloke.
2021-06-28

  Feliaxel VIP
Väldigt tänkvärt det du skriver
2021-06-28

  ULJO
Tänkvärda rader
2021-06-28

  Susen VIP
Tänkvärda ord
2021-06-28

  Marita Ohlquist VIP
En intressant text väl värd att fundera på.
2021-06-28

  BenGust VIP
Vi är utbytbara komponenter i en vid naturcirkel. Vår rumsterande förmåga att ideligen passera gränser kan dock ha ett högt pris.
2021-06-28

    ej medlem längre
Vi är komplicerade
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP