Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår Chip, bild tagen av mig.


En bitig trädgårds piraya

Som ett streck pilar du förbi
Svansen kittlar mig på smalbenet
Du rusar efter en prästkrage
Som niger i vinden
Du sniffar
Snappar efter en mygga
Och ser bandybollen som gömt sig
I buskagen
I piraya käften bär du bollen
släpper den på min fot, böjer dig leksamt fram
Bjuder upp till bus




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-28 13:56



Bookmark and Share


  AKT VIP
Precis så är det att ha en bollfrälst hund.
2021-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Bjuder upp till bus!

Bra där!
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t