Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ville jag vara


Skräppa


Jag önskar jag vore ett ogräs
en tistel
en maskros
en skräppa

som ställer till det lite

kanske till och med stör
en smula
och är aningen irriterande

för dem som möter mig

_________________________________

Jag är redan en motvalls kärring
som tycker annorlunda
än majoriteten

vågar säga ifrån
om orättvisor

även om jag inte
kan göra så mycket åt dom

_______________________________

JAG VILL VARA EN GIFTIG
BJÖRNLOKA!

Min insändare i lokaltidningen
om nedskräpningen i vår stad

är kanske en bra början på det





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-28 21:57



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Bra där!
Jag gillar folk som inte är lika som alla utan har en "egen agenda" !!! Hurra Hurra!!
2021-07-01

  Niliboy
Lite ovanlig men m. Rolig!
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP