Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än kanske tid finns...

Är det sant
att jag har fått
alla orden till skänks
får göra med dem vad jag vill...
Dela på dem, sätta ihop dem
med andra, få till nya & inte anses
som galen och fräck och ta´s väck
fängslas och förs bort i en säck...
Bäst jag skyndar på
att skapa nya då
man vet ju aldrig
hur den sen kan gå...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-28 20:09



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Orden bör användas med eftertanke
Man ska vara tacksam för gåvan
Kloka ord
2021-06-29

    Sefarge VIP
Insiktsfullt skriftat!
"andras" ord blir
Vad du gör dem till
I ditt hjärta!
;)
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt