Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruk för ro

I mitt sökande
av att dräpa draken
fastnade jag i att jaga den
om, och om, och om, igen.

Vener, kärl
flytande korruption.
Tänder, tunga
svart som sot.

Benen bär
levande konstruktion
hjärta, lunga
kött och blod.

Beroendet släpar med sig tanken,
ingenstans man blir klok.
Livet så grymt att vi dämpar smärtan,
i enda vana bruk för ro.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-28 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel