Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan som aldrig tar slut.


det är något skört över sommarkvällen
en längtan som aldrig tar slut
som att greppa efter vind
finns du här i en sekund

så har det alltid varit




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-06-28 22:41



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En flyktig och fin dikt, precis som dessa svårfångade sommarkvällar som tycks försvinna lika fort som de kommer...
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP