Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag bär dig över minor

Enkelhet
jag önskar dig
Jag bär dig över minor
bara jag får
men jag vet det inte går
Fältet är ditt
jag kan blott röja
så gott jag förmår.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-29 01:04



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Cool bild oxå.
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP