Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Communication



Jag är en stod
obeveklig inför dig

Jag är ett rö
har ingen riktning alls

Har sått ett frö
en skapelse sällan skådat

En bild utan ord
jag är inte den du ser









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-29 07:30



Bookmark and Share


  PPQ
gillar mycket
2021-07-02

  Trädskugga
Bär du på en mask?
för att få vara ifred
att ta på
2021-06-29

  Öknens Ros VIP
Underfundiga rader, vad är det man ser?
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP