Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker ni som håller på så här ska lägga av.


Inget som är själv-valt.

Idag ska vi prata om en verklighetsbild
som sammanfattar lite av innehållet på
den utredning i utbildningssyfte som är
med underlaget för fritidsbyns upplägg.

En man tar kontakt med en ovetande kvinna
han ska utbilda henne till en hora, trafficking
och efter ett tag lämnar han hennes modems
nummer och mejladresser, samt lösenord till
de som komma, inta närliggande lägenheten.

De sitter ovanpå för att "skydda" den ensamma
kvinnan som inte vet om att hon är i trafficking.

Hon misstänker att de bevakar henne härifrån
trapphuset och eftersom ingen går i närstrid så
kommer hon inte vidare, sin interna utredning.

Kan rättsväsendet ingripa?

Är deras verksamhet laglig i det att ingen kan
få dem sluta sin bevakning mot kvinnans liv...

Nej, ingen kan få dem att sluta.

En kvinna som inte vet om att
de håller på så här mot henne.

Han valde ut henne blev sen hans offer
och överlämnades till här traffickingen.

Letar efter tilltänkta offer, han sa att han tänkte sluta.

Sluta med vad?

De sexuella och psykiska övergreppen?

Han hade ju redan lämnat över henne.

Hon var klar för att tas vidare och bevakas.

De använder två lägenheter
en ovanpå och en under den.

Viktigt, verksamheten verkar vara etablerad
kommunen och inom olika yrkes kategorier.

Fick ni bilden inom Er?

Ser ni poliser som gråter?

Så ser samhället ut att de inte kan hjälpa oss.

Vad kommer sen?

"-När offren får det bekräftat och magkänslan
deras räddning för nu lyssnar polisen på oss."

Det sjuka är att trafficking personerna tror
att det är dom själva som är utsatta för oss.

"OSS eller sätt O:et i mitten SOS"
Talet är...
tre.

Snygg bild, eller hur!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-06-29 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP