Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar

Glada står vi samlade

När en ny stjärna tänds

 

Ledsna står vi med böjda huvuden

När någon älskad lämnat livet

 

Ensamma står vi och fryser

När ingen klarar av att finnas där

 

Omgärdade av värme befinner vi oss

När människor sluter upp tillsammans

 

Frågande står vi kvar

I spillrona av livet

 

Det liv vi väljer att leva

Fylls med det vi vågar be om och själva ger

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-30 06:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kloka och tänkvärda ord förmedlar du i livstankar
2021-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Jättebra text, precis så är det.
2021-06-30

  ULJO
Fantastiskt text.
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP