Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katterna...

Tre katter väntade vid busshållplatsens sista stopp
Två katter sjöng på galna folkvisor från östra Ukraina
En katt satt vid datorn och försökte skriva dikter




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-29 13:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När musan är på?
;)
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP