Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PASSIV



Kommer du
också att minnas
mina minnen
En plats i vårt dunkel
där hjärtslag aldrig voro ohörbara
med bortglömda visor
som svagt klingar till sång
Jag ser dig på avstånd
Om det är dig jag ser
Släcker du morgonen
om du tänder natten
och kan du höra
när tystnaden
tystnat
Våga vidröra mig
på samma sätt
som vattnets tunna yta
vidrör mellanrummet
till varje stilla himmel
Gör något
Kliv ut ur ditt skal








Fri vers av Maria Gripenhoftner
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-29 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner