Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag badar i dig my love




Du kommer från skyarna
de varma vindarna
från andra kontinenter
sänker dig likt ett pappersflygplan
ner
mitt runt omkring
min väntande kropp


du kontaktar mitt inre
talar lågmält med mitt frusna jag
smeker min hud
låter mig doppa mina uppvärmda tår
i flera av dina laguner
dyka ner till botten
av dina urgamla vattenhål


vi älskar just nu natt och dag
min innerligaste förtrolighet
som alla får ta del av
för det som vill
och kan visa sig öppet
och ingen förstår är en hemlighet
är den säkraste av alla hemlisar

jag är född i din motsats
uppväxt och dåligt fostrad
i kall vit pudrad kyla
därför är du tusenfalt viktig
därför har jag dig tusenfalt kär min kära
äntligen är du då äntligen här så nära
sommar du hjälper så skönt mitt öde bära




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-06-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP