Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Ljuset
är så långt
borta

men ändå
så nära

Släck inte
är du snäll
stanna här
på den vackra
sidan




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-06-29 18:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörs av textens innehåll, blir lite blank i ögonen.
2021-06-30

    ej medlem längre
En innerlig men lite sorgsen vädjan.
2021-06-29

  karenina VIP
Ja, stanna här på den vackra sidan i ljuset. Fin och tankeväckande
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin