Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamla ord blir aktuella igen


tårtan


jag bjöd på mig själv
där jag låg

toppad med vispgrädde
och kyssvänliga bär

men
är det fotbolls-em så är det




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-29 20:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
"Endast Sverige
svenska krusbär har."
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP