Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vreden

Jag blev välsignad med vreden
med ilskans krafter
med sorgens tyngd
förståndets bortgång
tankarnas svarta sund
när cirkeln sluts
kommer aldrig någon ut
vi behöver vila oss ett slag
låta ilskan
sorgen
förståndet
och det svarta sundet va
det är nu vi behöver stanna upp ett slag




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-29 21:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människor som tror att vrede är något negativt har missat John Lydons berömda "Anger is an energy".
Vi har skapats med förmågan till vrede.
I Bibeln heter det om Gud, vår skapare, att Han är en Gud som dagligen vredgas.
Och tro mig, har man som Han med mig att göra så har man dagligen orsak därtill...
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj