Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats frihet


 Den tidlösa

rosens vilda skönhet

sjunger av gränslös frihet

bland stillhetens klippor

En doft av välvilja

tänder glöd

Värmen

bara

är

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-29 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP