Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna bara faller en in på...

När man känner in i hjärtat!
Ödmjukhet sprider sig i ljuva vener.
och ord som kärlek bara kan förstå.

Man faller in i varma havets våg och bara flyter en in på...
Jag har inte förmåga att bäras av samma vattendrag.
Men jag lever som du. Jag bara andas...

Himlen där kunskapen är allt som någonsin existerar och finns.
Människor, personer och individer.
Samma och lika men olika.

Vilja och styrka stryker oss i ett ljus av strimma som är nyanser hos ett prisma som du.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rille
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-29 21:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alltid änglarna.
Aldrig Jesus, som har skapat dem.
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille