Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


himlen är ett hav
av vita molnvågor
solen färgar dem
till skimrande guld

svalorna jagar
när solen går ner
en svart våg
tränger sig fram

skymningen reser sig
över Visnarens stränder
skogen på Stenhuggarmon
är tyst och stilla

luften blir sval mot bara ben
mossan är vit på bergen
där vargarna bor

livet känns ljust och lätt
imorgon kommer
sotaren




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-30 00:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Kortfilm.
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP