Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet (vi kan aldrig dö)


Som perenner

varje år
en vacker blomma
letar sig upp genom riset
låter sin krona skina blodrött fritt
bli till en rubin i det vilda gröna

varje år

tänker ibland
att jag ska gräva upp den
plantera den i min rabatt,
äga den
men inser
att själva essensen,
friheten
den om att vara fängslad
men ändå vara fri
skulle gå förlorad,




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-30 00:18



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Vackert, spännande, symboliskt.
Det vilda, den röda färgen.
Skulle den blomma lika vackert om den blev ägd? Skulle den kunna vara både fri och fängslad samtidigt?
2021-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP