Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smala livet...

Sommar och sol
får kroppen ifrån ifjol
i bara t-shirt och kjol...

Underbart att på klädseln lätta
och nu klädd i plaggen de rätta
som nu är inne
i det som jag älskar: Linne!

Det är alltid svalt
det känns alltid idealt
mycket för det har jag betalt
så nu på två håll lever jag smalt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-06-30 02:50



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Sommarens sköna kläder
Alltid skönt
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt