Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hört allt förut, men...

Goddag du morgon min
jag har väntat på dig
gläntat på fönstret efter dig...
Men idag du verkar vara sen
än bara ett litet sken ifrån dig...
Mörknar din dag, svartnar ju min...
Då sjunker mitt sinn...
Du kunde väl bjuda på en liten solglimt
då och då, så känns inte molnen så grå...
Du om nå´n borde väl veta
att även ha en extra solstråle på lut
är inte alls ett dumt beslut
det kan väl inte vara så svårt
att låta ett litet ljus titta ut...








Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-30 03:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Du är duktig med orden! Gillar!
2021-06-30

  Feliaxel VIP
Ny dag
Nya tag
2021-06-30

  ULJO
Att vakna till dagens oskrivna blad
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt