Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOLA VARA ETT - haiku

Hymens band knutet

tunt men obestridligt starkt

hållbart livet ut




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-06-30 17:50



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
åååh, så fint - kort och skönt och starkt om kärlek
den kärlek som jag tror att vi alla vill
uppleva
2021-07-01

  Feliaxel VIP
Starka band är förutsättningen för hållbarheten
2021-07-01

  Öknens Ros VIP
Kärlekens starka band.
2021-07-01

  Cikoria Blå VIP
Text som tydligt talar om hur det kan vara
(Inte alla förunnat.)
2021-07-01

  ULJO
Det är äkta kärlek med ett så starkt band
2021-07-01

  Monica Lindgren
Fin haiku! Bra, när en kärleksrelation håller livet ut - även om den förändras under årens lopp!
2021-07-01

  Susen VIP
Ett starkt kärleksband fångat med få ord. Fint
2021-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens band som är starkt och håller livet ut.

2021-06-30

  Sparvögat VIP
Ett mycket vackert band till kärlekens trofasta land…
2021-06-30

    Lena Staaf VIP
Underbart när de banden är så starka att de håller livet ut!

2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP