Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en undrade om: Salt...

Släkting bjöd in, han skaffat kor
hos alla plusorden bara for
Allt ju då på plats!
Jag sa, STEN SAKNAS MATS...
Sleke med! Vid staketet en stor...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-30 10:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Gillar!
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt