Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - lätt att leva



lätt att leva
vi äger ingenting
allt är lån




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-30 10:20



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Så sant - vi glömmer att betala tillbaka.
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP