Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentala minnesbilder

 

 

Ibland går jag in i livets galleri

på väggarna
hänger många bilder

delar av en helhet

en del har gyllene ramar
minns med leenden

andra har svarta lister
blir lite blank i ögonen

strosar omkring
och funderar på mitt liv

innan jag stänger dörren
och går ut
betraktar jag helheten

känner tacksamhet
över att få vara med
om detta fantastiska äventyr

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-06-30 10:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Inspirerande fint, att känna tacksamhet är en väg till glädje.
2021-07-09

  lila fjäderblomman VIP
Att vara nöjd trots livets svårigheter ger en tacksamhet som du beskriver så fint i dina rader
2021-07-08

    Birgersdotter VIP
Starkt och possitivt
2021-07-06

  M.Eta
Tur att man kan ha ett galleri att få gå in i och få lite av verkligheten som varit och glädja sig åt. Bra text!
2021-07-05

  Elinor Sörensson VIP
Ja, livets galleri bär vi alla
med oss. Öppet dygnet runt.
Så ömsint du skildrar detta.
2021-07-01

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur våra minnen ger oss
sammanhang och perspektiv.
2021-07-01

  Peter G VIP
Fint skrivet och med en stor känsla av tacksamhet mot det mirakel och märklighet som vi kallar för livet!
2021-06-30

  överlevaren VIP
Bra spegling, där många bilder ger en helhet av det som varit...
2021-06-30

    Lena Staaf VIP
Ett försonande skimmer och en tacksamhet över livet i denna betraktelse.
2021-06-30

  Lottie Ålhed VIP
Livet och allt sommar varit strömmar genom galleriet. Fint om att ta hand om sina minnen. Sedan gå vidare. Fint!
2021-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra bildspråk för livets upp- och nedgångar. Visst är livet ett äventyr!
2021-06-30

    ADI Nehlin
Så fint om livet och allt vad det innebär. Det finns mycket att vara tacksam över. Gäller bara att våga se det.
2021-06-30

  Susen VIP
Fina ord om livets helhet i ljust och mörkt
2021-06-30

  Monica Lindgren
Vackert och meditativt. Visst är det ett mirakel detta, att vi finns till! En fördel med att bli äldre är just att man får en annan överblick, kan se - nästan - helheten! Fyndig bild, det där med galleriet!
2021-06-30

  Gunnel Eriksson VIP
En bra liknelse av livets växlingar.
2021-06-30

  Maria Sundelin VIP
Fin beskrivning av livets gång
Kramar
2021-06-30

  ULJO
Livet bjuder på stora äventyr. Blunda och följ med.
2021-06-30

  Feliaxel VIP
Precis så
Livet är ett äventyr att se framemot
2021-06-30

  Sparvögat VIP
Mörker och ljus samsas i livets galleri…
Fina ord
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP