Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brådskande

 

Brådskande!

Flög han i väg

Och lämnade sin skugga fast på sin plats

 

Sökande efter ett nytt liv

Hans framtida liv skuggades av hans förflutna liv

Hans liv gick inte vidare

 

Han levde sitt liv rotlös

Drömlös

Hemlös

 

Det bästa vara på flykt

Det bästa vara inte på flykt

Det bästa är en skandal

 

Att går tillbaka till sina rötter är omöjligt

Att flytta tillbaka till sitt hemland är hotfull

Att leva som inte existera var hans bästa val

 

Han var jag!

Och

Jag var han!

 

Brådskande meddelande till han/jag kom aldrig fram




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2021-06-30 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP