Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carl Butler


allt var väl inte en dröm
men jag var på jobbet igen
och utförde obegripligheter
och såg folk som inte var där
så det var väl på låssas
det var nån slags disk
och den skulle jag bakom
och när jag kommit in kom det
nån jag aldrig pratat med
och pratade med mig
du vet väl att tss tss tss
med handen för munnen
sen försvann hon i dimman

det var min sista dag så jag
skulle uppsöka Carl Butler
det var ett ärende bara han kunde
jag har alltid ett ärende i en
plastficka jag inte förstår
Carl Butler hur han kunde
jobba där är ingenting
drömmar funderar på
dessutom skulle han
också sluta den dan
och korridoren märkligt tyst av fåglar
han var mild och kunde allt
jag smög bort i ljusblåa skor




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-30 18:28



Bookmark and Share


    Khayyam
Detta är poesi.
2021-07-03

  Jan Widströmer VIP
"surreal but nice"
2021-07-03

  mikael ejdemyr VIP
jättefin med sin närvaro av knäpptysta fåglar & förhoppningsulla skor trots det olycksbådande antalet av 13 rader i varje strof
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm