Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dag som alla andra

Flyglarmet tjuter
Plågsamt klär jag ut mig
till någon annan

Medicinen
Lunchlådan i väskan fylld med skräp

Låser inte, tänker att jag borde

...... bara en snabb runda i trädgården
Ljuset, stillheten, doften
Måste slita mig, fan när det är som bäst..

Ställer upp min senaste målning på instrumentpanelen i bilen
Tittar på den då och då på väg bort
känner mig duktig, men bara för en stund,
ändå en känsla så viktig.






Fri vers av M73
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-30 21:19



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Klar igenkänning...
2021-07-02

  Monica Lindgren
Det är väl klart att den känslan är viktig, även om den bara håller i sig en kort stund! Den ger dig självkänsla och energi att fortsätta. Förmodligen var känslan berättigad. Ännu bättre om någon annan - kompetent - person yttrar sig berömmande, eller hur?
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

M73
M73