Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlåt Alice

Blåsippan ute i backarna står
heilar och säger att framtiden är vår.
Egoisterna de plocka små sipporna glatt
rusa sen hem under rop och skratt.

Mor nu är framtiden kommen mor.
Nu får vi gå utan strumpor och skor.
Men Blåsippor som ute i backarna stå,
har varken hjärta  eller hjärna på.

Mor i stugan hon säger så,
blåsippor aldrig insikt få.
Än få ni gå med syster och bror,
än är det kärlek kvar, säger mor




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-30 22:59



Bookmark and Share


  100apor
Tack den behövde jag!
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP