Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har någon hört talas om kärlekens språk? någon som hört tals om responsiv lust anyway... here we goo


responsiv lust

Om jag säger att det blir så som jag sagt
Om jag säger att det är vad jag behöver
Om jag får dig att förstå att du också behöver det
Du behöver bara ge det lite tid, responsiv lust
Det här är vad som krävs för att vi älska
Det här är i grund och botten vad du behöver utan att du riktigt vet om det
Det här är i grund och botten det du alltid velat men aldrig vågat be om

bdsm

Ta över du
Styrt, ta kontrollen
Gör vad du vill
Äg min kropp tills själen ger med sig


Om jag brottar ner dig först på skoj
Om jag sen håller fast dig
Om jag får dig att se på mig så vi ser rakt in i varandras själar
Om jag ser till att vi håller kvar blicken i fler evighetslånga minuter
Vad tror du händer då?
Om jag säger att vi behöver se varandra
Om vi synkroniserar våra andetag
Du andas ut när jag andas in
Jag andas ut när du andas in

Mindfullness


Ta över du
Se till att det händer något
Din nyfikenhet och hunger får råda
Äg min kropp tills hjärnan ger med sig och öppnar sig för dig

Om jag tar ifrån dig ett sinne. O jag väljer fritt vilket sinne jag tar
Om jag fokuserar på din känsel
Om jag ser dig som tre njutningcentra, hjärtat, hjärnan och huden
Om jag blandar och tar som jag vill
Kommer du slappna av då låta det ske
Slappna av det här blir skönare och skönare för varje minut som går
Ge det till dig hela vägen utifrån och in
Om du slappnar av och tar emot kommer din kropp att tvinga din hjärna på knä
Då kommer din kropp vara en lydig slav som levererar en bomb av känslor som exploderar i ditt hjärtas värme
Ser du inte att blommor smälter samman med stjärnfallen
Är det där inte ett fyrverkeri som jag ser i dina ögon?


Ta över
Dina fingrar bemästrar min strupes hesa förmåga
I evighet ser vi varandra rakt in i ögonen tills du kysser mig
Äg mig, äg min kropp tills jag ger dig nyckeln till mitt hjärta



Om jag låter det kalla bli varmt mot din nakna hud
Om det varma blir kallt långt bort från din nakna kropp
Om jag ber dig att ställa dig vid hallbordet framför spegeln
Kommer du då följa mig i spegelbilden
Kommer du se hur jag kommer närmare
De där fingrarna vid en strupe som skälver öre kyssen vid örat, efter fingertoppar vid din nacke
Du skulle väl inte ta dig friheter?
Du kommer väl inte innan jag sagt att du är välkommen
Du skulle väl inte bara komma utan min tillåtelse?
Måste jag binda dig för att kunna ge dig njutning fullt ut
Måste jag bind dig för att det kalla perfekta smidet ska kunna tillfredsställa dina lustar
Det kalla stålet, det varma stålet, jag tror du känner till eld och is
Stål som fångar kyla, stål som fångar värme
En tydlig spets som letar sig fram över din hud
Som rispar si fram vid nyckelbenet, vid ljumsken
Jag visste väl att du skulle gilla det







Fri vers av PPQ
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-01 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ