Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På byaorten Lytton i kanadensiska provinsen British Columbia har 29 juni uppmätts 49,6 ° C.


Hettans bygder

 

Hettan går ronden.

 

Lytton mitt i infernot.

 

Döden knastertorr.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-01 09:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fasansfull hetta väl fångad i stark haiku.
2021-07-01

  Elinor Sörensson VIP
Dödlig extremhetta.

2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP