Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkärlek

Älskar sommarens värme
Med min älskade make
Att få rå om varandra
Skapa upplevelser med magi
Fylla dagar med kärleksfull närhet
Men även samvaro med barn och barnbarn
Ger livet så mycket glädje
Hoppas alla får en fin sommar




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-01 10:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om att ta till vara och njuta av livets glädjeämnen.
2021-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken lycka i sommartid du beskriver så vackert.
2021-07-01

  ULJO
Så härligt.Lycka till med sommarens upplevelser och kärleken.
2021-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
När <3-an får
njuta fullt ut
då är det allra
bäst, och varje
stund blir en fest!
2021-07-01

  Öknens Ros VIP
Lycka när allt är som bäst!
2021-07-01

  Sparvögat VIP
Det låter som ett lyckligt sommarland…
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP