Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bruten från en bruten stam

Är det nu
- bruten från en bruten stam,
buren av en andad luft -
som ett flyktigt rö finner sig själv
svingar lemmar vilt och fritt
och faller, faller,
rotar sig i allas jord
bygger stam bredvid stam
som brutits från en bruten stam?
Fadern svarar: Nu!




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-07-01 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP