Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte många vill dit!

 

Jag!

 

Har förbrukat all tillgång för min existens på jorden

Kvar har jag!

Döden som hittills har inte förbrukat än

 

Vill gärna dit!

Vill gärna och säker dit!

Vill gärna till evigheten!

 

Jag!

NAJI!

ALDRIG!

 

Nekar till döden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-07-01 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP