Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samma poet olika variationer

 

En del poeter pratar mycket om sig själv

Samtligt förställer sig att de representerar om andra

Och en annan del poeter pratar om andra

Medan de menar sig själva

 

Till exempel Jag!

Vissa poeter tjatar och gnäller

Och gnäller och gnäller och gnäller

Och aldrig slutar tjata och gnälla

Om hur de känner sig nekat bort av samhället

 

Till exempel Jag!

 

En del poeter tjatar och non stop tjatar

Om miljö och klimatet osv

Om djuren och djurens rättigheter

Om lika värdigheter

 

Till exempel aldrig Naji!

 

Somliga poeter hatar andra poeter utan anledning

Bara så

Andra poeter blockerar någon poet utan att säga varför

Bara så

 

Hos mig ingen poet är hatat eller blockerat

 

Somliga poeter talar kort och smått

Andra talar långt och djupt

Och en del vill snabbt till budskapet

Medan andra låter texten öppen

 

Mina teckningar kompletterar mina texter

 

En poet

En tanke

En känsla

Ett budskap

 

Av olika variant känns rätt tycker jag

                                                                                                                                                                        




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-07-01 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP