Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

Är det rädsla?
Är det det som vi känner?
Är det det som får oss att tystna och skälva
Att sluta att prata
Eller är et mer än så?
Något starkare och mer förbjudet än så?


Så får vi ens prata om det….

Jag vet inte vad jag ska göra
Vad slåss jag emot?
Vad slåss jag för?
Kämpar jag för att lägga band på mig
Kämpar jag för att hitta rätt ord
Eller väntar jag bara likt ett rovdjur på rätt tillfälle för att få kämpa för dig, för oss och våra känslor
Slåss mot bättre vetande
Slåss trots rädslorna…. Jag känner något… jag kanske också känner något från dig


Försök, försök att tänka det
Försök låta bli att tänka på det sen
Försök föreställa dig oss
Försök sen att sluta at förställa dig oss tillsammans på riktig
Vi tillsammans i full närvaro
Bara du och jag existerar
Allt annat är hägringar

Och om vi går hela vägen
Om vi väljer och vrakar
Om vi slukar
Om vi tar för oss
Om vi förökar stilla vår hunger
Skulle de ens vara möjligt
Så vad är det vi känner?




Fri vers (Fri form) av PPQ
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-07-01 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ