Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instruktionsbok

Lev, lev så mycket du kan

 

Spela, sjung, dansa

Skriv dina texter

Måla dina bilder

 

Odla din potatis

Baka dina bröd

Bygg ditt hus

 

Simma naken i sjön

Var uppe hela sommarnatten

Känn dofterna

 

Skratta, sörj, bli förbannad

Tacka varje dag

 

Var så vänlig du kan

Gör det du kan, alltid

 

Älska så gott du förmår

Låt dig bli älskad så mycket du orkar

 

När det är slut så är det

Ta inte ut döden i förskott, inte på något sätt

 

Lev den tid du har




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-01 14:53



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt.
2021-10-18

  ~Leonardo~
Just precis, lev så. Mmm
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP