Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MINNESSKRIN

lägger jag

varsamt minnen

om bortgångna kära

vars drömmar blev luft

om dagar av skratt

gråt i svart natt

om små liv

med mjuka kinder 

om kärlekens ömhet

flämtande lust

allt vill jag minnas

den sista dagen

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-07-01 17:21



Bookmark and Share


  Boel Lindell
Det är en så fin känsla i dina ord. Du visar upp så många vitt skilda sidor av livet. Bra tycker jag!
2021-07-05

  Rise Little One
Ett underbart ställe att vara, att trösta sig och att minnas det som betyder mest för oss genom tiden...
2021-07-04

  Kajan VIP
Livet kan ha en så stor spännvidd, som framgår här i den fina texten.
2021-07-02

    Sefarge VIP
Dyrbara minnen om liv som
försvunnit men bevaras
Osynligt inuti tänkande
hjärnor!
;)

2021-07-02

    Lena Staaf VIP
Ömsint skrivet om minnen som är värda att spara.
2021-07-02

  Sparvögat VIP
Ett värdefullt skrin att vårda ömt…
Fina ord till livet!
2021-07-02

  Öknens Ros VIP
Minnen värda att bevara.
2021-07-02

  Cikoria Blå VIP
Vackra tankar, fint formulerade.
2021-07-02

  ULJO
Fint med ett sådant skrin.
2021-07-02

  Feliaxel VIP
Vackra vemodiga rader
2021-07-01

  Susen VIP
Vemodsvackert
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP