Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är: En gåva!

Var och en kan ju starta den
precis som den vill och har på känn...
Jobba på bara
eller endast vara...
Kostar ej en spänn, kommer igen..






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-01 17:06



Bookmark and Share


  ULJO
Det ska man alltid komma ihåg.
2021-07-02

  Feliaxel VIP
Absolut sant
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt