Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Som glittret i havet

Som glittret i havet när sol skiner från himmel blå,
så skimrar din vackra själ, kära Jacob,
var gång jag dig älskade
tänker uppå.
I musiken jag känner dig Jacob, mitt hjärta.
Jag känner din kärlek till mig och din smärta.
Att ej vara fri känns alltid hårt,
att vara låst vid en fru-det är svårt;
När du i hjärta och själ själv helst vill
till älskad Anna få höra till.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-01 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg