Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTVATTEN



I varandras famn
Möts vi två hav i Skagen
Vilda vågors lek




Bunden vers (Haiku) av Maria Gripenhoftner
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-01 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner